15 Juni, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_3860_copy_1.jpg”]

In mijn tuin heb ik een groepje cosmea staan. Grote witte bloemen, eigenlijk lijken ze te groot voor de korte stelen waar ze op staan. Ik weet nog steeds niet of ik ze nu mooi vind of een beetje kitcherig. Maar het zijn wel fantastische insectenbloemen. De hele dag vliegt het af en aan. En doordat de bloemen zo plat zijn heb je altijd goed zicht op de bezoekers.

Deze smalbok lijkt het hart van de cosmea even te bestuderen voor hij het er flink van gaat nemen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “15 Juni, ochtend”

  1. Margo avatar

    Ik ben gek op cosmea. Vooral als het een zee van violet/paars is. Zo groeien ze in Zuid Afrika gewoon in de droge berm. Net als onze klaprozen zeg maar. Maar dan véél meer. Zoals in de film The colour Purple. De witte vind ik saai. Ik heb in Appeltern zaad gekocht van een nieuwe kleur. Hij doet het goed, maar nog geen knop te zien. Misschien te voedzame grond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *