18 Juni, ochtend


[exif=”wp-content/photos/koriander.jpg”]

Een tijdje geleden kocht ik twee korianderplantjes voor in de tuin. Ik heb nog nooit met (verse) koriander gekookt maar met het kruid in mijn tuin was ik van plan om eens wat recepten op te zoeken. Maar de tijd vliegt, of de koriander groeit hard. In iedergeval ben ik er nog steeds niet aan toegekomen om te koken met koriander en hebben de plantjes nu prachtige witte bloemen op stelen van ruim een meter hoog. Maar ach, zo is het toch ook genieten van het kruid?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “18 Juni, ochtend”

  1. Margo avatar

    Het zijn wel hele mooie bloempjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *