24 Juni, ochtend


[exif=”wp-content/photos/beestje_1.jpg”]

Sommige blaadjes van de oostindische kers vertonen witte lijntjes. Als je wat beter kijkt zie je aan het eind van elk lijntje een beestje zitten. En zo te zien is hij als heel klein beestje begonnen. Terwijl hij zich een weg baand door de bovenste laag van het blad, groeit hij gestaag, en daarmee wordt de lijn ook steeds breder.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “24 Juni, ochtend”

 1. Margo avatar

  Ik kwam ’s kijken of er al een life logje staat. En ja hoor! Marmein staat boven op een duin en maakt een foto van de zandpaadjes in het groene gras. Of ze zit in een uitkijkvoren. Jammer nou dat je de verkeerde tekst erbij zette (zeker al met je hoofd in vakantiesfeer)!

 2. Margo avatar

  UitkijkTTTToren!

 3. FotoAnna avatar

  Dit is een larve van een mineervlieg…
  Je hebt het heel mooie vastgelegd Marmein !!
  Fijn weekend en lieve groetjes van Anna

 4. buurvrouw 6 avatar
  buurvrouw 6

  Wat Margo ziet weet ik niet, ik zie het in elk geval niet. Wel de oostindische kers met z’n gast en dat vind ik erg leuk want die sporen had ik al zo vaak gezien maar nooit dat beestje gesignaleerd! groetjes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *