27 Juni, ochtend


[exif=”wp-content/photos/verbena.jpg”]

De steel komt mij tot de schouder en bovenop die lange steel prijkt een klein schermpje met heel kleine bloemetjes. En toch vind ik het prachtig zoals hij zich boven alle bloemen verheft en wiegt in de wind. Volgend jaar hoop ik nog veeeeeel meer van deze verbena te hebben.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “27 Juni, ochtend”

  1. Steph avatar

    Net als jij ben ik dol op deze sierlijke trotse bloem!

    Wil nog even kwijt dat ik het geweldig vind hoe jij – i.v.m. een weekje weg – vooraf al je blogjes hebt aangemaakt om je trouwe bezoekers in jouw afwezigheid tóch te blijven voorzien van een dagelijkse foto!

    Hoe was het in Zeeland? Jullie hebben volgens mij fantastisch (zonnig) weer gehad. Of was het té zomers naar jouw smaak? Ik hoop op veel foto-impressies…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *