Ochtend

27 Juni, ochtend


[exif=”wp-content/photos/verbena.jpg”]

De steel komt mij tot de schouder en bovenop die lange steel prijkt een klein schermpje met heel kleine bloemetjes. En toch vind ik het prachtig zoals hij zich boven alle bloemen verheft en wiegt in de wind. Volgend jaar hoop ik nog veeeeeel meer van deze verbena te hebben.

Eén gedachte over “27 Juni, ochtend

  1. Net als jij ben ik dol op deze sierlijke trotse bloem!

    Wil nog even kwijt dat ik het geweldig vind hoe jij – i.v.m. een weekje weg – vooraf al je blogjes hebt aangemaakt om je trouwe bezoekers in jouw afwezigheid tóch te blijven voorzien van een dagelijkse foto!

    Hoe was het in Zeeland? Jullie hebben volgens mij fantastisch (zonnig) weer gehad. Of was het té zomers naar jouw smaak? Ik hoop op veel foto-impressies…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.