28 Juni, ochtend


[exif=”wp-content/photos/27juniochtend.jpg”]

Na een heerlijk ontspannen weekje in het uiterste puntje van Zeeland weer thuis waar Xarak met smart op mij zat te wachten. En nee, ik begin nog niet meteen met de eerste foto’s van de vakantie maar met een foto van een wonderlijk bloemetje uit mijn tuin. De meeste bloemen en planten liggen nog een beetje plat van de regen van gisteren, maar dit plantje hield op een tenger steeltje dit prachtige bloemetje omhoog: de nemesia cheiranthus. Ik had niet gedacht dat het na mijn vakantie al zou bloeien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “28 Juni, ochtend”

 1. Fred avatar

  Hallo
  Nou deze ken ik niet, maar hij is prachtig, ook de foto.
  Gr
  Fred

  http://wordpressfoto.wordpress.com/

 2. Margo avatar

  Welkom thuis! Nemesia… Zijn dat hele kleine bloempjes?
  Wij hier hebben geen druppel regen gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *