Ochtend

28 Juni, ochtend


[exif=”wp-content/photos/27juniochtend.jpg”]

Na een heerlijk ontspannen weekje in het uiterste puntje van Zeeland weer thuis waar Xarak met smart op mij zat te wachten. En nee, ik begin nog niet meteen met de eerste foto’s van de vakantie maar met een foto van een wonderlijk bloemetje uit mijn tuin. De meeste bloemen en planten liggen nog een beetje plat van de regen van gisteren, maar dit plantje hield op een tenger steeltje dit prachtige bloemetje omhoog: de nemesia cheiranthus. Ik had niet gedacht dat het na mijn vakantie al zou bloeien.

2 gedachten over “28 Juni, ochtend

  1. Welkom thuis! Nemesia… Zijn dat hele kleine bloempjes?
    Wij hier hebben geen druppel regen gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.