Onweer

5jul09pano_klein copy

Terwijl ik deze panoramafotobewerk is de onweersbui die hier op de foto staat bijna helemaal over. Ik heb de ramen in de kamer open staan zodat ik naar het geluid van de regen kan luisteren. Vanuit de verte klinkt nog af en toe gerommel. Het mag dan on-weer heten, ik vind het altijd genieten.

Om de panorama in groter formaat te kunnen zien moet je even op de foto klikken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

Eén reactie op “Onweer”

  1. Margo avatar

    Wat een mooi beeld zeg, prachtig!! Hier viel rond vier uur eindelijk ook een bui, geen onweer, alleen regen. Waar ik lekker in ging staan, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *