11 Juli, ochtend


[exif=”wp-content/photos/kleineroosopstam.jpg”]

Het stamroosje dat al jaren in de blauwe pot zat heb ik dit voorjaar verhuisd naar een andere pot. Door de vorst was de grote blauwe pot kapot gevroren, helemaal door midden. Overigens heb ik die pot weer prima kunnen lijmen met de tip om dit met siliconenkit te doen (bedankt tipgever!).

Met het overzetten van het stamroosje heb ik ook eens flink de snoeischaar gehanteerd, iets wat ik waarschijnlijk al jaren eerder had moeten doen. Nu staat het roosje er weer gezond bij. Een volle bos glanzende stevige bladeren en overal knoppen en bloemetjes. Het is weer genieten van het roosje.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “11 Juli, ochtend”

  1. nellie avatar

    Een schitterende foto!
    Het lijkt wel een ansichtkaart…

  2. Ina avatar

    Die is inderdaad opgeknapt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *