Ochtend

11 Juli, ochtend


[exif=”wp-content/photos/kleineroosopstam.jpg”]

Het stamroosje dat al jaren in de blauwe pot zat heb ik dit voorjaar verhuisd naar een andere pot. Door de vorst was de grote blauwe pot kapot gevroren, helemaal door midden. Overigens heb ik die pot weer prima kunnen lijmen met de tip om dit met siliconenkit te doen (bedankt tipgever!).

Met het overzetten van het stamroosje heb ik ook eens flink de snoeischaar gehanteerd, iets wat ik waarschijnlijk al jaren eerder had moeten doen. Nu staat het roosje er weer gezond bij. Een volle bos glanzende stevige bladeren en overal knoppen en bloemetjes. Het is weer genieten van het roosje.

2 gedachten over “11 Juli, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.