12 Juli, ochtend


[exif=”wp-content/photos/brem.jpg”]

Zo af en toe fiets ik langs de IJssel naar of van het werk. En altijd zie ik wel iets waarvan ik denk: dat heb ik nog nooit eerder gezien hier. Zoals bijvoorbeeld deze paarse brem. Het groeit onder aan de oude IJsselbrug, waarschijnlijk al jaren. Ik kan mij alleen niet heugen dat ze mij ooit eerder zijn opgevallen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “12 Juli, ochtend”

  1. Sabrina avatar
    Sabrina

    Mooi! Ook hoe de zon de haartjes belichten. De zon die helaas vandaag (tot nog toe) ver te zoeken is.

    Bedankt nog trouwens voor je informatie. We zijn nog steeds aan het twijfelen, want nu is de NIkon D90 ook nog om het hoekje gekomen in onze keuze… zucht! Ach.. we komen er vast vanzelf een keertje uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *