Ochtend

12 Juli, ochtend


[exif=”wp-content/photos/brem.jpg”]

Zo af en toe fiets ik langs de IJssel naar of van het werk. En altijd zie ik wel iets waarvan ik denk: dat heb ik nog nooit eerder gezien hier. Zoals bijvoorbeeld deze paarse brem. Het groeit onder aan de oude IJsselbrug, waarschijnlijk al jaren. Ik kan mij alleen niet heugen dat ze mij ooit eerder zijn opgevallen.

2 gedachten over “12 Juli, ochtend

  1. Mooi! Ook hoe de zon de haartjes belichten. De zon die helaas vandaag (tot nog toe) ver te zoeken is.

    Bedankt nog trouwens voor je informatie. We zijn nog steeds aan het twijfelen, want nu is de NIkon D90 ook nog om het hoekje gekomen in onze keuze… zucht! Ach.. we komen er vast vanzelf een keertje uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.