Ochtend Wolken

20 Juli, ochtend

Het waren gisteren weer luchten om van te genieten. Dat heb ik dan ook gedaan door even op de fiets te stappen. Uiteraard met het regenpak in de fietstas, want het zat er dik in dat ik een bui op mijn kop zou krijgen. Maar het viel mee, het bleef droog en het was heerlijk op de dijk. Toen ik bijna weer thuis was kwam deze bui op mij af. Ik heb even de tijd genomen om deze (panorama)foto te nemen en heb daarna de pedalen stevig aangetrapt. Ik trok net de deur achter mij dicht toen de bui losbarste.

Niet veel later scheen het zonnetje weer. En niet zo’n klein beetje ook, de damp sloeg van het dak van mijn auto.


[exif=”wp-content/photos/dampendeauto.jpg”]

6 gedachten over “20 Juli, ochtend

  1. Mooi zeg die lucht! Hoe krijg je ‘m zo hoog? Het is een panorama foto? Ik heb ook weer een panorama geprobeerd, een stadsgezicht!

  2. Ik heb de panorama gemaakt met foto’s in portret-stand. Stom he, nooit aan gedacht dat je dat ook kunt doen tot iemand op de fotoclub dat zei.

  3. Op portretstand?? Dat gebruik ik nooit. Zit dat op mijn camera? :mrgreen:
    Ik dacht even dat je misschien vier foto’s had gemaakt dus dat je twee boven twee foto’s hebt laten plaatsen.

  4. Nee, daar wil ik nog wel eens mee oefenen, maar daar heb ik dan toch echt een statief voor nodig denk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.