28 Juli, ochtend


[exif=”wp-content/photos/bijenwoning.jpg”]

Afgelopen weekend ben ik aan de wandel geweest in de omgeving van Vasse. In de bossen liep ik langs een huisje waarvan de achtergevel vol hing met allerlei eigengemaakte houten objecten. Sleutelhangers, nestkastjes en ook deze bijenwoningen. Twee oude mannetjes, elk achter hun eigen flesje bier, verkochten deze spullentjes aan passanten. De bijenwoningen waren niet al te groot en pasten nog net in mijn fototas. Daar heb ik dan ook twee van meegenomen, hebben de bijen in mijn tuin deze winter ook een huisje.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “28 Juli, ochtend”

 1. Margo avatar

  Ik heb er ook een in mijn tuin hangen. Ben benieuwd of ik bewoners krijg. Er bestaan ook vlinderhuisjes, zouden daar vlinders in overwinteren?

 2. frank avatar

  Als je weer op fotopad gaat
  wil ik wel weer eens mee
  groeten
  🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *