Ochtend

28 Juli, ochtend


[exif=”wp-content/photos/bijenwoning.jpg”]

Afgelopen weekend ben ik aan de wandel geweest in de omgeving van Vasse. In de bossen liep ik langs een huisje waarvan de achtergevel vol hing met allerlei eigengemaakte houten objecten. Sleutelhangers, nestkastjes en ook deze bijenwoningen. Twee oude mannetjes, elk achter hun eigen flesje bier, verkochten deze spullentjes aan passanten. De bijenwoningen waren niet al te groot en pasten nog net in mijn fototas. Daar heb ik dan ook twee van meegenomen, hebben de bijen in mijn tuin deze winter ook een huisje.

2 gedachten over “28 Juli, ochtend

  1. Ik heb er ook een in mijn tuin hangen. Ben benieuwd of ik bewoners krijg. Er bestaan ook vlinderhuisjes, zouden daar vlinders in overwinteren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.