30 Juli, ochtend


[exif=”wp-content/photos/rodekater2.jpg”]

Regelmatig heb ik een buurtkat in de tuin. Xarak is daar helemaal niet blij mee, vooral niet als het de rode kater van hiernaast is. Gisteravond dacht ik even scheel te zien toen ik de tuin in stapte: er zaten ineens twee rode katers.

De buurkat heeft trouwens een rare gewoonte ontwikkeld. Zodra ik maar in de buurt van hem kom gaat hij liggen en rekt zich eens lekker uit.


[exif=”wp-content/photos/rodekater1.jpg”]

Toch wel heel erg handig, beeldstabilisator. Deze foto’s heb ik tegen tien uur  ’s avonds gemaakt zonder statief. Voor die sluitertijd is het toch nog redelijk scherp.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

10 reacties op “30 Juli, ochtend”

 1. Fred avatar

  Hallo
  Wat zij dit leuke foto´s, top hoor.
  Gretjes
  Fred

 2. marl1 avatar

  Wat een prachtige foto’s van deze ‘rooie’ met die poezelige vacht!

  (via, via…? kwam ik bij jouw mooie site terecht en heb genoten van een gedeelte van je foto’s, dus kom zeker nog eens terug voor rest…… en de nieuwe…:-)

 3. Jetske avatar

  Die bovenste is zo super met deze scherpte diepte.
  De stabilisator bevalt mij ook erg goed, mits het stilstaande beelden zijn. In de vakantie maakte ik nog een serie van zwemmende kinderen in een meer in Frankrijk, bewegende beelden bij een te lange sluitertijd geeft wel vaak problemen.

 4. Anton avatar
  Anton

  Prachtige foto’s, wij zijn gek op rode katers en hebben er zelf ook een. Onze Casper ziet er alleen wat gehavender uit aan zijn oren want hij heeft zijn territorium wel moeten veroveren op de buurt katten. Het is wel duidelijk wie hier de baas is.

 5. frank avatar

  die poes voelt zich ontspannen bij jou marmein
  je hebt blijkbaar een relaxte uitstraling
  groeten
  🙂

 6. Margo avatar

  Het lijkt inderdaad wel twee maal dezelfde kat!
  Heb je de layout veranderd? Het ziet er zo anders uit hier!

 7. Margo avatar

  En ik zie deze foutmelding na plaatsen van m’n reactie:

  Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Empty regular expression in /usr/home/deb15715/domains/marmein.nl/public_html/wp-content/plugins/smilies-themer/smilies-themer.php on line 95

  Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /usr/home/deb15715/domains/marmein.nl/public_html/wp-content/plugins/smilies-themer/smilies-themer.php:95) in /usr/home/deb15715/domains/marmein.nl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 865

 8. Marmein avatar

  Ik heb weer een poging gedaan de smileys terug te krijgen. Daar heb ik blijkbaar een fout mee gemaakt. Ik ga er vanavond naar kijken.

 9. Marmein avatar
  Marmein

  nog even weer een reactie testje

 10. Margo avatar

  Het ziet er weer goed uit hier! Maar geen smileys! 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *