Eindelijk…..

Geplaatst op


[exif=”wp-content/photos/vliegendezweefvlieg.jpg”]

Ik ben al een hele tijd aan het proberen om een zweefvlieg een beetje goed op de foto te krijgen.In vlucht dan wel te verstaan. Elke zomer is dat weer een hele uitdaging.

Het stikt van de zweefvliegen wanneer ik geen tijd heb om te fotograferen.En zodra ik wel tijd heb en er voor ga zitten lijkt er geen eentje in de buurt te zijn. Of ze lijken eindeloos lang stil in de lucht te hangen maar zodra je je camera op ze richt (of er maar aan denkt dat te doen) schieten ze weg om net buiten je bereik je uit te lachen. Nou ja, zo voelt het dan. Maar zo af en toe zou ik zweren dat ze een pootje voor een giegelend mondje houden.

Gistermiddag lukte heb mij dan eindelijk om er eentje vast te leggen. En ik blijf proberen want het is wel een heel leuke sport om te doen.

5 reacties op “Eindelijk…..&rdquo

  1. Ha! Goed gelukt!! De vleugeltjes ook mooi te zien, en dat ondanks je f4,5! Snelle sluitertijd maakt dat je ze als vleugeltjes onderscheidt, en niet als bij de mijne, als vage veegjes!

  2. Inderdaad eindelijk!
    Ik vind je foto super goed gelukt want ik weet hoe moeilijk het is om te maken.
    Je verhaal klopt helemaal. Ik heb dat ook met vlinders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.