Hevelen


[exif=”wp-content/photos/hevelen.jpg”]

Marmein is vanmorgen aan het hevelen geweest. Haar kersensap was nagenoeg gestopt met gisten en volgens diverse websites was het dan tijd om de wijn te hevelen.

“Breng de wijn over naar een schoon vat met behulp van een slangetje. Stop het ene uiteinde in het hooggeplaatste vat met de wijn, zuig vervolgens de wijn op via het andere uiteinde. Zodra de stroming op gang is gekomen hangt u direct het uiteinde van het slangetje in een lager geplaatst, schoon vat.”

Tja, dat staat er toch makkelijker geschreven dan dat het in werkelijk was. Het vergde meerdere pogingen voor de wijn eindelijk door het slangetje wou stromen. En met elke poging kreeg Marmein een flinke slok wijn binnen. En ze kan jullie verzekeren: er zit alcohol in de kersensap. Marmein heeft de hele ochtend met rode koontjes rondgelopen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “Hevelen”

  1. Margo avatar

    Hihi! :mrgreen: Wel lekker mag ik hopen?

  2. Marmein avatar
    Marmein

    Dat viel mij zeker niet tegen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *