5 Augustus, ochtend


[exif=”wp-content/photos/jongekikker1.jpg”]

Gistermorgen ben ik via het Engelse Werk naar het werk gefietst. Langs een klein slootje wipten overal kleine kikkertjes door het hoge gras. Eentje heb ik even opgepakt en zoals het een goede kikker betaamt gaf die meteen een knap staaltje “zie mij eens dood zijn” weg. Net lang genoeg voor mij om daar een foto van te maken.

Toen het beestje door had dat dit niet hielp ging hij rechtop zitten en sprong even later met een grote boog van mijn hand.


[exif=”wp-content/photos/jongekikker2.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “5 Augustus, ochtend”

 1. Fred avatar
  Fred

  Hallo
  Ja dit is toch genieten?
  Groet
  Fred

 2. Patrick&Hanny avatar
  Patrick&Hanny

  Hoi Marjon,

  Mooie foto’s! Deze week hadden we ook een padje in de tuin die op z’n rug lag, we dachten dat die gewond was, maar toen we hem wilden oppakken sprong hij weer vrolijk verder.
  Groetjes Patrick en Hanny

 3. Margo avatar

  Ik heb toch zo zitten turen op de bovenste foto op mijn mobiel! Ik ging natuurlijk gauw kijken toen ik weer binnen het bereik van T-Mobile Nederland was. En op het mobiele apparaat kon ik geen kikkertje herkennen! Maar nu zie ik het! Ik had een tijdje terug een klein kikkertje binnen die zich ook zo dood hield door op z’n rug te liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *