7 Augustus, ochtend


[exif=”wp-content/photos/kruisspin_1.jpg”]

Iedere ochtend weer vergeet ik er aan te denken en dus loop ik iedere ochtend weer in de tuin met mijn hoofd tegen een spinnenweb aan. Een licht krakend geluid, het gevoel dat er een petje op je hoofd wordt gezet en meteen de gedachte: waar zit de spin nu? Op mijn hoofd, in mijn nek, in mijn gezicht….  Gelukkig zie ik hem daarna wel hangen in de resten van zijn eens zo kunstig web. Ik moet er toch weer eens aan denken om met geheven onderarm naar het schuurtje te lopen. De tijd is blijkbaar alweer aangebroken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “7 Augustus, ochtend”

 1. Jali avatar
  Jali

  Ik grinnik even, want ook ik moet nu goed opletten voor spinnenwebben als ik ’s morgens door mijn tuintje wil lopen 🙂
  De tijd is inderdaad aangebroken: de eerste herfstverschijnselen…

  Groetjes Jali

 2. Margo avatar

  Hè get, daar ben ik níet blij mee.

 3. Marmein avatar

  He, Margo, terug van weggeweest?

 4. Margo avatar

  Ja, even een paar dagen, dinsdag gaan we richting Gent. Sauerland is echt mooi!! Heb genoten van de graanvelden!!

 5. Margo avatar

  Overigens bleef ik al in een ijzersterke spindraad hangen toen ik een rondje door de tuin wilde maken. Jan is, nu het wat afgekoeld is, bezig met een ‘schoonmaakactie’! :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *