Ochtend

13 Augustus, ochtend


[exif=”wp-content/photos/sterrennacht.jpg”]

Hebben jullie er gisteravond nog aan gedacht om naar de sterrenhemel te kijken? Ik ben even op een tuinstoel gaan liggen om van het schouwspel te genieten. Het was een prachtig gezicht, al de vallende sterren boven mijn huisje. Vooral de eerste ‘ster’ die ik zag was mooi, het leek een heuze komeet zoals het vuurballetje met een lange staart traag langs de hemel vloog.

Ik ben later nog even naar de waterkant gelopen om te zien of ik boven de weilanden de vallende sterren beter kon zien. Uiteraard de camera meegenomen om eens te kijken hoe een nachtfoto er uit zou zien.

Eén gedachte over “13 Augustus, ochtend

  1. wat mooi Marjon. Niets gezien hier in Gent. Het was denk ik ook bewolkt. Zag je nog sterretjes in het water vallen? 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.