13 Augustus, ochtend


[exif=”wp-content/photos/sterrennacht.jpg”]

Hebben jullie er gisteravond nog aan gedacht om naar de sterrenhemel te kijken? Ik ben even op een tuinstoel gaan liggen om van het schouwspel te genieten. Het was een prachtig gezicht, al de vallende sterren boven mijn huisje. Vooral de eerste ‘ster’ die ik zag was mooi, het leek een heuze komeet zoals het vuurballetje met een lange staart traag langs de hemel vloog.

Ik ben later nog even naar de waterkant gelopen om te zien of ik boven de weilanden de vallende sterren beter kon zien. Uiteraard de camera meegenomen om eens te kijken hoe een nachtfoto er uit zou zien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “13 Augustus, ochtend”

  1. Margo avatar

    wat mooi Marjon. Niets gezien hier in Gent. Het was denk ik ook bewolkt. Zag je nog sterretjes in het water vallen? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *