[exif=”wp-content/photos/koolwitjeopraam.jpg”]

Vanmorgen heb ik een bezoeker. Op het raam in de woonkamer zit een koolwitje uit te rusten. Daar moest natuurlijk een foto van genomen worden.

Dat is nog een heel gedoe geworden: het koolwitje zat op een hoog plekje en met de donkere conifeer op de achtergrond werd het een lange sluitertijd. Daar moest dus het statief bijkomen dat eenmaal met een poot op een stoel en twee poten op de vensterbank nog niet hoog genoeg was voor een frontale foto. Gelukkig boden een paar bekers uitkomst. Met onder elke poot van het statief een kopje en nog een extra stoel voor mij zodat ik door de zoeker kon kijken kon de foto dan eindelijk gemaakt worden. Wat een gedoe om een vrije dag mee te beginnen. Maar ja, je moet wat over hebben voor een foto die je niet al te vaak kunt maken nietwaar?