Ochtend

21 Augustus, ochtend


[exif=”wp-content/photos/koolwitjeopraam.jpg”]

Vanmorgen heb ik een bezoeker. Op het raam in de woonkamer zit een koolwitje uit te rusten. Daar moest natuurlijk een foto van genomen worden.

Dat is nog een heel gedoe geworden: het koolwitje zat op een hoog plekje en met de donkere conifeer op de achtergrond werd het een lange sluitertijd. Daar moest dus het statief bijkomen dat eenmaal met een poot op een stoel en twee poten op de vensterbank nog niet hoog genoeg was voor een frontale foto. Gelukkig boden een paar bekers uitkomst. Met onder elke poot van het statief een kopje en nog een extra stoel voor mij zodat ik door de zoeker kon kijken kon de foto dan eindelijk gemaakt worden. Wat een gedoe om een vrije dag mee te beginnen. Maar ja, je moet wat over hebben voor een foto die je niet al te vaak kunt maken nietwaar?

10 gedachten over “21 Augustus, ochtend

  1. Ik had er nog aan gedacht, maar het zou een foto worden van een beker op zijn kop met een stukje poot van het statief of anders het hele statief met pijltjes en tekst als: als je goed kijkt….. Dat ging niet door dus.

  2. Tip: volgende keer nog een statief met camera neerzetten. En dan graag zelf ook op een wankel trapje gaan staan met afstandbediening om op het juiste moment een foto te maken, dus op het moment dat alles instort! 😉
    Fijn weekend!

  3. Tip 2: een tweede statief enzovoort, maar met een filmcamera erop. Om te filmen hoe je alles net klaar hebt en het vlindertje dan wegvliegt! 😀 😀 😀

  4. Een beetje achtergrond informatie is nooit weg! (lijkt schijnheilig)
    Kun je geen filmpjes met je mobiel maken?

  5. Oja, ik heb ook nog een mobieltje. Daar kunnen inderdaad filmpjes mee gemaakt worden, maar of dat een beetje kwaliteit heeft….

  6. Jawel hoor, kijk maar even bij mij, ik heb pas een paar gemaakt van het grut dat mijn leven momenteel gezellig ontregelt. Je moet het niet met HD kwaliteit vergelijken natuurlijk. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.