Ochtend

22 Augustus, ochtend


[exif=”wp-content/photos/schaapskooi_1.jpg”]

Ik was vroeg wakker, de zon scheen en zo te zien was het vochtig buiten. Het werd tijd om er weer eens even op uit te gaan. En omdat rond deze tijd de heide in bloei staat werd het dus de schaapskooi bij Heerde. Toen ik er tegen half acht aan kwam hingen er nog net wat laatste nevelen die door de zon snel werden verdreven.

Gelukkig bleef er nog genoeg over om foto’s van te maken. Die moeten echter even wachten. Er is bij huize Marmein eerst werk aan de winkel: de trap moet ontdaan worden van tapijt en lijm. Uiteraard pas na de cappuccino.

3 gedachten over “22 Augustus, ochtend

 1. Hallo Marmein

  ik heb bijna al je foto’s bekeken in een paar weekjes tijd
  ik vind ze geweldig, en ook de verhaaltjes die erbij staan
  vind ik echt mooi om te lezen. Je bent erg creatief en ik zie soms foto’s
  waaraan ik nooit gedacht zou hebben. Je bent een goeie inspiratie!

  Ben nog maar net bezig met fotografie en heb nu nog een compact camera
  maar vind het erg leuk om te doen. Ik ga vast over een tijdje ook voor een mooie spiegelreflex.

  Ga zo door zou ik zeggen dan kan ik blijven genieten!

  Groetjes anita

 2. Dankjewel voor je reactie Anita 🙂

  Ik heb zelf ook eerst drie jaar met een compactcamera gefotografeerd. Vooral met macro’s is zo’n camera erg goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.