22 Augustus, ochtend


[exif=”wp-content/photos/schaapskooi_1.jpg”]

Ik was vroeg wakker, de zon scheen en zo te zien was het vochtig buiten. Het werd tijd om er weer eens even op uit te gaan. En omdat rond deze tijd de heide in bloei staat werd het dus de schaapskooi bij Heerde. Toen ik er tegen half acht aan kwam hingen er nog net wat laatste nevelen die door de zon snel werden verdreven.

Gelukkig bleef er nog genoeg over om foto’s van te maken. Die moeten echter even wachten. Er is bij huize Marmein eerst werk aan de winkel: de trap moet ontdaan worden van tapijt en lijm. Uiteraard pas na de cappuccino.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “22 Augustus, ochtend”

 1. Margo avatar

  Een warm klusje, de trap ontmantelen!
  Hoe zag het eruit vanochtend? Nog mooie druppels gefotografeerd?

 2. anita avatar
  anita

  Hallo Marmein

  ik heb bijna al je foto’s bekeken in een paar weekjes tijd
  ik vind ze geweldig, en ook de verhaaltjes die erbij staan
  vind ik echt mooi om te lezen. Je bent erg creatief en ik zie soms foto’s
  waaraan ik nooit gedacht zou hebben. Je bent een goeie inspiratie!

  Ben nog maar net bezig met fotografie en heb nu nog een compact camera
  maar vind het erg leuk om te doen. Ik ga vast over een tijdje ook voor een mooie spiegelreflex.

  Ga zo door zou ik zeggen dan kan ik blijven genieten!

  Groetjes anita

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Dankjewel voor je reactie Anita 🙂

  Ik heb zelf ook eerst drie jaar met een compactcamera gefotografeerd. Vooral met macro’s is zo’n camera erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *