23 Augustus, ochtend


[exif=”wp-content/photos/kussen.jpg”]

Gisteren kocht ik in een opwelling een groot groen kussen voor op de bank. Mijn oude kussen was al aardig versleten en daar ik graag met de benen op de bank zit is een zacht kussen in de rug altijd lekker. Wat Xarak betreft was het een goede keus: hij ligt zelden op de rugleuning van de bank, maar binnen een uur nadat ik het kussen er had neergezet vond ik meneer op deze manier een dutje doen.

Nu alleen nog de muur een ander kleurtje geven want deze combinatie kan natuurlijk niet.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “23 Augustus, ochtend”

  1. Margo avatar

    Hahaha! Goedgekeurd dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *