24 Augustus, ochtend


[exif=”wp-content/photos/kijkers.jpg”]

De afgelopen week was ik op een avond even naar de Vreugderijkerwaard gefietst, even genieten van de zonsondergang. Ik was er van overtuigd dat in de verte ook twee mensen van de zonsondergang genoten. Pas vanmorgen, toen ik de foto klaarmaakte voor het logje, zag ik dat het geen personen waren. Ik denk dat het de bovenste topjes van de brug bij Kampen zijn.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “24 Augustus, ochtend”

  1. nienke avatar
    nienke

    Iets te veel zelfgemaakte wijn geproefd? Maar de foto is heel sfeervol geworden!

  2. Hurmie avatar

    mooie zonsondergang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *