Van achteren


[exif=”wp-content/photos/vanachteren.jpg”]

Het blijven eigenaardige beestjes, die waterjuffers (in dit geval de houtpantserjuffer). Vanaf welke kant je ze bekijkt, ze lijken pupillen op de grote bolle ogen van hun te hebben. Zelfs van achteren.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

8 reacties op “Van achteren”

 1. Margo avatar

  God, hoe krijg je het voor elkaar!? Wat een ogen inderdaad, alsof hij je achterom aankijkt. Ik moest nog aan je denken vanochtend op weg naar het werk. Overal glinsterden de druppels me tegemoet. Zonnetje scheen en mooie blauwe lucht met mooie witte wattige wolken. Ik had er wel wat voor over gehad de natuur in te gaan met m’n camera in plaats van te werken. Heb jij nog iets ondernomen?

 2. Jetske avatar

  Een schitterende opname, heel origineel.

 3. Marmein avatar

  Ik ben vandaag aan het klussen geweest. Een beetje krabben aan de trap, boodschappen doen, wasje draaien, de electriciteit in de slaapkamer aanleggen, een beetje stofzuigen, dweilen….. je kent het wel.

 4. Margo avatar

  Niet eens op druppeljacht geweest?????

 5. Marmein avatar

  de druppels waren met de harde wind snel verdwenen

 6. Rileo avatar

  Mooie opame Marjolein !

 7. Fred avatar

  Wauw, dat is prachtig.
  Groet
  Fred

 8. marl1 avatar

  Wat een ontzettend goeie foto- al die facetjes ook zo scherp…helemaal top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *