Libelles

Van achteren


[exif=”wp-content/photos/vanachteren.jpg”]

Het blijven eigenaardige beestjes, die waterjuffers (in dit geval de houtpantserjuffer). Vanaf welke kant je ze bekijkt, ze lijken pupillen op de grote bolle ogen van hun te hebben. Zelfs van achteren.

8 gedachten over “Van achteren

  1. God, hoe krijg je het voor elkaar!? Wat een ogen inderdaad, alsof hij je achterom aankijkt. Ik moest nog aan je denken vanochtend op weg naar het werk. Overal glinsterden de druppels me tegemoet. Zonnetje scheen en mooie blauwe lucht met mooie witte wattige wolken. Ik had er wel wat voor over gehad de natuur in te gaan met m’n camera in plaats van te werken. Heb jij nog iets ondernomen?

  2. Ik ben vandaag aan het klussen geweest. Een beetje krabben aan de trap, boodschappen doen, wasje draaien, de electriciteit in de slaapkamer aanleggen, een beetje stofzuigen, dweilen….. je kent het wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.