1 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/rodetrein.jpg”]

Sinds ik met mijn werk iets met spoor te maken heb, kijk ik anders naar het spoor en de treinen. Ik weet niet of ik deze foto gemaakt zou hebben bijvoorbeeld. Ik fietste van mijn werk naar huis toen ik dit gevaarte boven het water zag bungelen. Wachtend op een boot om afgevoerd te worden was deze trein begonnen aan zijn laatste reis.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

2 reacties op “1 September, ochtend”

  1. Steph avatar

    Intrigerend… waar zou die boot dit treindeel dan weer lossen (of dumpen)?
    En wat of wie zou deze trein allemaal hebben vervoerd in ‘zijn werkzame bestaan’?
    Geinige foto die veel vragen oproept.

  2. André avatar

    Leuke foto. Ik wist niet dat ze ook al treinen in de gracht dumpten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *