1 September, ochtend

Geplaatst op


[exif=”wp-content/photos/rodetrein.jpg”]

Sinds ik met mijn werk iets met spoor te maken heb, kijk ik anders naar het spoor en de treinen. Ik weet niet of ik deze foto gemaakt zou hebben bijvoorbeeld. Ik fietste van mijn werk naar huis toen ik dit gevaarte boven het water zag bungelen. Wachtend op een boot om afgevoerd te worden was deze trein begonnen aan zijn laatste reis.

2 reacties op “1 September, ochtend&rdquo

  1. Intrigerend… waar zou die boot dit treindeel dan weer lossen (of dumpen)?
    En wat of wie zou deze trein allemaal hebben vervoerd in ‘zijn werkzame bestaan’?
    Geinige foto die veel vragen oproept.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.