Ochtend

3 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/spanvlindertje.jpg”]

Het wordt nu toch echt tijd dat ik mijn ramen ga wassen. Zit er een mooi spanvlindertje op het raam, kun je er niet eens fatsoenlijk een foto van maken. En probeer je dan met photoshop je vuile raam een beetje te verdoezelen, wordt het kleine vlindertje ineens een soort van spookje.

Nou ja, ik weet nu in iedergeval 1 taak voor het weekend.

5 gedachten over “3 September, ochtend

  1. Wel, dit is wel een heel fraai en scherp spookje geworden. Mooi om zo’n vlindertje eens van de andere kant te zien. De donkere achtergrond past prima bij dit vlindertje.

  2. Volgens mij worden je ramen op dit moment gelapt… bij mij wel in ieder geval. Probleem opgelost! en morgen genoeg druppeltjes in je tuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.