Ochtend

4 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/uitgewaaid.jpg”]

Gisteravond ben ik even naar de dijk gefietst. Het waaide flink, om een foto te kunnen maken moest ik de fiets tegen mij aan laten hangen en mijn voeten ver uitelkaar plaatsen. Het was dan nog een heel karwei om de camera stil te houden. Maar het was heerlijk om zo eens even flink uit te waaien.

3 gedachten over “4 September, ochtend

 1. Het leverde wel een mooi plaatje op. De wolken zijn in die jagende storm ieder moment weer anders en ontzettend dramatisch.

 2. Ik woei gister zowat van mijn fiets!!
  Heb je nog geen touw-statief???
  Werkt altijd en past in iedere binnenzak. Neem een stuk touw en knoop er een grote moer of iets anders aan waar je je voet op kunt zetten. Het andere eind vastmaken met een passende schroef of statiefklem (zo eentje met oog) die je onder je camera in je statief mount schroeft. Als je touwtje de juiste lengte heeft sta je dus op het touw en houdt je dit strak met je camera. Op deze manier heb je de omhoog/omlaag beweging gefixeerd. Klik op mijn website voor een voorbeeld.

 3. Ik neem aan dat je nu een touwtje, schroef en oog aan het zoeken bent…;-)))
  Wat een geweldig idee!
  Je foto is evengoed prachtig, maar voor als het nog harder waait………..;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.