4 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/uitgewaaid.jpg”]

Gisteravond ben ik even naar de dijk gefietst. Het waaide flink, om een foto te kunnen maken moest ik de fiets tegen mij aan laten hangen en mijn voeten ver uitelkaar plaatsen. Het was dan nog een heel karwei om de camera stil te houden. Maar het was heerlijk om zo eens even flink uit te waaien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “4 September, ochtend”

 1. Margo avatar

  Het leverde wel een mooi plaatje op. De wolken zijn in die jagende storm ieder moment weer anders en ontzettend dramatisch.

 2. Alwin avatar

  Ik woei gister zowat van mijn fiets!!
  Heb je nog geen touw-statief???
  Werkt altijd en past in iedere binnenzak. Neem een stuk touw en knoop er een grote moer of iets anders aan waar je je voet op kunt zetten. Het andere eind vastmaken met een passende schroef of statiefklem (zo eentje met oog) die je onder je camera in je statief mount schroeft. Als je touwtje de juiste lengte heeft sta je dus op het touw en houdt je dit strak met je camera. Op deze manier heb je de omhoog/omlaag beweging gefixeerd. Klik op mijn website voor een voorbeeld.

 3. marl1 avatar

  Ik neem aan dat je nu een touwtje, schroef en oog aan het zoeken bent…;-)))
  Wat een geweldig idee!
  Je foto is evengoed prachtig, maar voor als het nog harder waait………..;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *