Eén gedachte over “10 September, ochtend

 1. Goeiemorgen Marmein,
  Ik wilde je bedanken voor de snelle reactie, na mijn reactie op jouw Photobucket pagina.
  Helaas kan ik je niet tonen hoe ik een gedeelte van je vorige site bij web-log.nl zie.
  Maar vanaf je blog Akelei van 12 mei 2004 zie ik in beide richtingen steeds een wit blok met daarin dat je photobucket account innactive is voor meer dan 90 dagen en nu zie ik dus geen foto’s maar die blokken. Raar wel dat toen jij me een reactie stuurde en ik ging kijken op je photobucket pagina ik wel foto’s zag die ik dus eerder niet zag.
  Kom je er nog wijs uit??? hahaha ik niet meer.In ieder geval heb ik je bij mijn favorieten geplaatst. Je maakt mooie foto’s en schrijft gezellig.

  Groetjes José ( sjeke67)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.