Ochtend Zeeland

13 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_4768_copy.jpg”]

Zou ik toch bijna mijn ochtendlogje vergeten. Ik ben maar even het archief ingedoken en kwam deze Zeeland-foto nog tegen. Een foto van een bloemetje waar ik mij danig over heb verwondert. Dat zo’n plantje kan groeien en bloeien in zo een plant-onvriendelijke omgeving.

Eén gedachte over “13 September, ochtend

  1. was idd al verbaasd dat je log er rond 9 uur nog niet opstond.
    Rond 17 uur nog bij je aan de deur geklopt maar nu blijkt dus dat je in Eenrum was.
    volgende keer beter.
    als altijd mooie foto’s; zon’n plantje op ’t strand is wel ergspeciaal zeg!
    groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.