14 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/geschupt.jpg”]

Gisteren ben ik met Zus1 naar de Kleine Plantage in Eenrum geweest. Dit najaar wil ik mijn tuin herinrichten en misschien dat ik op deze kwekerij met zijn voorbeeldtuinen wat ideeën op kon doen. Natuurlijk ging de camera mee om eventueel bloemen en tuinen te fotograferen. Maar een echt tuinidee voor mij zat er niet bij en om bloemen te fotograferen waaide het veel te hard.

Deze prachtige paddenstoelen hadden gelukkig geen last van de wind. Nu alleen nog mijn paddenstoelenboek van boven halen want hoe deze heet weet ik echt niet.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “14 September, ochtend”

 1. Margo avatar

  Het lijken wel sneeuwballen!

 2. FotoAnna avatar

  Werkelijk heel mooi vastgelegd Marmein !!
  Lieve groetjes van Anna

 3. Peter avatar

  Leuk met die schubjes de naam weet ik ook niet enkel dat ik ook weer zin heb om paddo’s op de foto te zetten
  Groetjes

  Peter

 4. gusta avatar
  gusta

  een parasolzwamsoort, jonge exemplaren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *