Ochtend

14 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/geschupt.jpg”]

Gisteren ben ik met Zus1 naar de Kleine Plantage in Eenrum geweest. Dit najaar wil ik mijn tuin herinrichten en misschien dat ik op deze kwekerij met zijn voorbeeldtuinen wat ideeën op kon doen. Natuurlijk ging de camera mee om eventueel bloemen en tuinen te fotograferen. Maar een echt tuinidee voor mij zat er niet bij en om bloemen te fotograferen waaide het veel te hard.

Deze prachtige paddenstoelen hadden gelukkig geen last van de wind. Nu alleen nog mijn paddenstoelenboek van boven halen want hoe deze heet weet ik echt niet.

4 gedachten over “14 September, ochtend

  1. Leuk met die schubjes de naam weet ik ook niet enkel dat ik ook weer zin heb om paddo’s op de foto te zetten
    Groetjes

    Peter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.