16 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/bijenhuisjes.jpg”]

Eigenaardig. Een tijdje geleden heb ik twee bijenhuisjes opgehangen in mijn tuin. Na een tijdje begonnen uit het linkerhuisje wat bamboestokjes naar voren te komen. Zou een vogel dat doen? Of misschien een insect dat van achteren de stokjes aanduwt? In het begin schoof ik ze terug maar later heb ik het maar gelaten. Eens zien of ik de dader kon betrappen. Maar na een tijdje lagen de naar voren geschoven stokjes op de grond. Zou het dan gewoon van het dichtslaan van de tuindeur komen?

Vanmorgen zag ik dat bij het tweede huisje ook de stokjes naar voren komen. En nog steeds weet ik niet waarom.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “16 September, ochtend”

 1. Margo avatar

  Komen er bij jou insecten in? Bij mij zie ik niets.
  Ook geen stokjes die naar voren komen. Maar bij mij hangt’ie in een boom.

 2. Margo avatar

  Ik denk dat het door het dichtslaan komt. Ik weet het wel zeker!

 3. frank avatar

  dat zijn kleine muisjes,
  die duwen de stokjes iets naar voren zodat ze er achter kunnen zitten,
  ze gaan dan met hun linkeroog door het gaatje kijken en zien jou in je bikini zonnen,
  misschien moet je ze laten schrikken, er heen lopen en heel hard in die pijpjes blazen,
  lijkt me leuk,
  laat me even weten of het werkt
  groeten
  🙂

 4. Margo avatar

  Hahahaha! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *