Ochtend

16 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/bijenhuisjes.jpg”]

Eigenaardig. Een tijdje geleden heb ik twee bijenhuisjes opgehangen in mijn tuin. Na een tijdje begonnen uit het linkerhuisje wat bamboestokjes naar voren te komen. Zou een vogel dat doen? Of misschien een insect dat van achteren de stokjes aanduwt? In het begin schoof ik ze terug maar later heb ik het maar gelaten. Eens zien of ik de dader kon betrappen. Maar na een tijdje lagen de naar voren geschoven stokjes op de grond. Zou het dan gewoon van het dichtslaan van de tuindeur komen?

Vanmorgen zag ik dat bij het tweede huisje ook de stokjes naar voren komen. En nog steeds weet ik niet waarom.

4 gedachten over “16 September, ochtend

 1. Komen er bij jou insecten in? Bij mij zie ik niets.
  Ook geen stokjes die naar voren komen. Maar bij mij hangt’ie in een boom.

 2. dat zijn kleine muisjes,
  die duwen de stokjes iets naar voren zodat ze er achter kunnen zitten,
  ze gaan dan met hun linkeroog door het gaatje kijken en zien jou in je bikini zonnen,
  misschien moet je ze laten schrikken, er heen lopen en heel hard in die pijpjes blazen,
  lijkt me leuk,
  laat me even weten of het werkt
  groeten
  🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.