21 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/xaraktoetje.jpg”]

Zo af en toe heb ik een toetje in huis. Wanneer ik het toetje op heb mag Xarak het bakje uitlikken. En dat is een heel gedoe voor de kater want zo’n bakje blijft natuurlijk niet staan. En probeer van dat gevecht dan maar eens een foto te maken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

2 reacties op “21 September, ochtend”

  1. Reina avatar
    Reina

    Ik kom eens even langs op je site en nu kan ik je meteen goed advies geven!
    Volgende keer een groter toetje kopen; Is veel makkelijker voor je kat!

  2. Margo avatar

    Haha, Maya heeft altijd in de gaten als er toetjes gegeten worden en staat te wachten. Als het te lang duurt komt ze steeds dichterbij en als ik het zou toelaten zou ze op laatst uit het bakje gaan likken. Ik hou het bakje altijd even vast voor haar. Moet jij ook doen, alleen dan kun je geen foto maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *