Ochtend

22 September, ochtend

Gisteren heb ik een dagje vrij genomen. Niet om te klussen of een andere nuttige bezigheid maar om naar een prijsuitrijking te gaan. Ik had een foto ingestuurd voor de landschappenwedstrijd van de 12 landschappen. Gisteren kregen de 1ste 3 prijswinnaars de uitslag te horen tijdens een hightea. Mijn foto werd derde, de foto van Geertje Vierhout , een foto van het prachtige Zwaluwenburg, werd eerste.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8967_copy.jpg”]

De winnende foto is op streekbussen geplaatst en met zo’n bus werden we na de prijsuitrijking opgehaald voor een priverondleiding door het kasteel Doorwerth.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8971_copy.jpg”]

Op het binnenplein stond een prachtige oude acacia, waarschijnlijk de oudste van Nederland.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8969_copy.jpg”]

Binnen mochten we helaas niet fotograferen, maar voor ik dat doorhad had ik deze foto al gemaakt.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8970_copy.jpg”]

Het was een heerlijk dagje en met mijn prijs, een boek over het fotograferen van Nederlandse landschappen en een hotelbon van 75 euro, ga ik mij prima vermaken. En oja, dit is de foto die ik opstuurde:

19 gedachten over “22 September, ochtend

 1. Marmein, gefeliciteerd met je derde prijs!!!! De winnende foto’s van alle provincies had ik al gezien, maar je herfstbos mag er ook zijn!

 2. Ha marmein,
  Erg leuk om je zo gisteren tegen te komen om onze prijzen in ontvangst te nemen!! Mooi doorkijkje heb je stiekum gemaakt (maar volgens mij was het een geintje dat er binnen niet gefotografeerd mocht worden toch?)
  Enne..mn foto was van Staverden, niet Zwaluwenburg, klein detail 🙂
  groetjes geertje

 3. Oja, Staverden. Ik had vanmorgen al even gezocht welke het nou was maar kon het niet zo snel vinden en de naam Zwaluwenburg was blijven hangen.

  Bedankt allemaal!

 4. Een hele late reactie, maar niet minder gemeend
  van harte met je derde prijs.

  Vraagje kan het kloppen dat mij die foto erg bekend voorkomt
  doordat we er persoonlijk geweest zijn
  of vergis ik mij nu ernstig.??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.