Gisteren heb ik een dagje vrij genomen. Niet om te klussen of een andere nuttige bezigheid maar om naar een prijsuitrijking te gaan. Ik had een foto ingestuurd voor de landschappenwedstrijd van de 12 landschappen. Gisteren kregen de 1ste 3 prijswinnaars de uitslag te horen tijdens een hightea. Mijn foto werd derde, de foto van Geertje Vierhout , een foto van het prachtige Zwaluwenburg, werd eerste.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8967_copy.jpg”]

De winnende foto is op streekbussen geplaatst en met zo’n bus werden we na de prijsuitrijking opgehaald voor een priverondleiding door het kasteel Doorwerth.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8971_copy.jpg”]

Op het binnenplein stond een prachtige oude acacia, waarschijnlijk de oudste van Nederland.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8969_copy.jpg”]

Binnen mochten we helaas niet fotograferen, maar voor ik dat doorhad had ik deze foto al gemaakt.


[exif=”wp-content/photos/IMG_8970_copy.jpg”]

Het was een heerlijk dagje en met mijn prijs, een boek over het fotograferen van Nederlandse landschappen en een hotelbon van 75 euro, ga ik mij prima vermaken. En oja, dit is de foto die ik opstuurde: