24 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/pw_schaap4.jpg”]

Na mijn ontmoeting met de humeurige stier werd ik verderop in het natuurgebied Planken Wambuis bijna onder de voet gelopen door een kudde schapen. De herder had ze net vrij gelaten en vol enthousiasme renden de schapen over het pad naar het heideveld dat ik net was gepasseerd.


[exif=”wp-content/photos/pw_schaap3.jpg”]

Even later was ik getuige van een heel oud plaatje: schapen op een heideveld.


[exif=”wp-content/photos/pw_schaap2.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/pw_schaap1.jpg”]

Alleen het herderinnetje met een kleurige strik aan haar wandelstok miste nog.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

5 reacties op “24 September, ochtend”

 1. Ank avatar

  Prachtig zoals dat licht op de kop van dat ene schaap valt!

 2. Margo avatar

  De onderste is net een schilderij!

 3. Karin avatar

  Mooi Planken Wambuis (=doodskist) bij Ede. Daar heb ik in een grijs verleden heel wat keertjes met mijn fjordenmerrie over de hei gereden. Een vriendin van mij is met de boswachter getrouwd, ik ben er al veel te lang niet geweest.

  Ben je de Zwolse kudde al eens tegengekomen?

 4. Marie-Claire avatar

  Wat hebben die schapen een lange staarten.. Mooie foto’s hoor..

 5. Marmein avatar

  Nee, de Zwolse kudde ben ik nog niet tegengekomen. Ik neem mij steeds voor om die eens op te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *