24 September, ochtend

Geplaatst op


[exif=”wp-content/photos/pw_schaap4.jpg”]

Na mijn ontmoeting met de humeurige stier werd ik verderop in het natuurgebied Planken Wambuis bijna onder de voet gelopen door een kudde schapen. De herder had ze net vrij gelaten en vol enthousiasme renden de schapen over het pad naar het heideveld dat ik net was gepasseerd.


[exif=”wp-content/photos/pw_schaap3.jpg”]

Even later was ik getuige van een heel oud plaatje: schapen op een heideveld.


[exif=”wp-content/photos/pw_schaap2.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/pw_schaap1.jpg”]

Alleen het herderinnetje met een kleurige strik aan haar wandelstok miste nog.

5 reacties op “24 September, ochtend&rdquo

  1. Mooi Planken Wambuis (=doodskist) bij Ede. Daar heb ik in een grijs verleden heel wat keertjes met mijn fjordenmerrie over de hei gereden. Een vriendin van mij is met de boswachter getrouwd, ik ben er al veel te lang niet geweest.

    Ben je de Zwolse kudde al eens tegengekomen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.