27 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_9122.jpg”]

Toen ik gisteravond van de bank opstond om een cappuccino te gaan maken keek ik even uit het raam. Boven de weilanden zag ik een zilverwitte laag hangen, nog net te zien ondanks dat de zon al was onder gegaan. Ik heb daarop maar even mijn camera en statief gepakt en ben naar de waterkant gelopen om wat foto’s te maken.


[exif=”wp-content/photos/IMG_9127.jpg”]

Het kerktorentje in de verte is het torentje van Zalk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “27 September, ochtend”

 1. Fred avatar

  Hallo
  Nou deze is wel zeer goed geslaagt,top.
  Groet
  Fred

 2. Anne C C avatar
  Anne C C

  Mooi, eerste prijs wat mij betreft, hoor!
  ACC

 3. Steph avatar

  Wat woon jij toch benijdenswaardig prachtig met uitzicht over de weilanden!
  Verder: wat een sfeer met die verlichting aan de overzijde in deze omstandigheden…

 4. Margo avatar

  Mooi en sfeervol. Een beetje spooky ook wel als de mist zo laag boven de weilanden hangt. Ik zie het ’s ochtends altijd als ik naar m’n werk rijd en bijna in Breda ben. Daar hangen heel plaatselijk van die witte dekens.

 5. André avatar

  Prachtige foto’s. Mooie sfeer. Ook door de verlichtte huizen, als sterretjes in de vallende duisternis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *