Ochtend

27 September, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_9122.jpg”]

Toen ik gisteravond van de bank opstond om een cappuccino te gaan maken keek ik even uit het raam. Boven de weilanden zag ik een zilverwitte laag hangen, nog net te zien ondanks dat de zon al was onder gegaan. Ik heb daarop maar even mijn camera en statief gepakt en ben naar de waterkant gelopen om wat foto’s te maken.


[exif=”wp-content/photos/IMG_9127.jpg”]

Het kerktorentje in de verte is het torentje van Zalk.

5 gedachten over “27 September, ochtend

  1. Wat woon jij toch benijdenswaardig prachtig met uitzicht over de weilanden!
    Verder: wat een sfeer met die verlichting aan de overzijde in deze omstandigheden…

  2. Mooi en sfeervol. Een beetje spooky ook wel als de mist zo laag boven de weilanden hangt. Ik zie het ’s ochtends altijd als ik naar m’n werk rijd en bijna in Breda ben. Daar hangen heel plaatselijk van die witte dekens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.