Ochtend

2 Oktober, ochtend


[exif=”wp-content/photos/mais.jpg”]

Meestel blijf ik wat koken betreft vaak bij de zelfde groenten hangen: tomaten, paprika, komkommer, champignons… Om daar verandering in te brengen heb ik afgelopen weekend op de streekmarkt een wekelijks groentepakket besteld. Deze week kon ik hem voor het eerst afhalen.  De salade van koolrabi met rode biet (allebei rauw) was heerlijk, en ook de suikermais smaakte mij gisteravond prima. Vanavond ga ik de wilde spinazie eens proberen in een roerbak gerecht.

4 gedachten over “2 Oktober, ochtend

  1. Ik heb ook een mais gefotografeerd, nog aan de stengel in een maisveld.
    Ik vind dit eigenlijk best wel een mooie foto. Op het eerste gezicht lijkt het op een paprika.

  2. Die groentepakketten zijn doorgaans heerlijk en van hele goede kwaliteit. Zitten er ook recepten bij wat je ermee kunt maken? Waar haal jij je inspiratie vandaan?

  3. Er zat inderdaad een briefje met recept bij. En een klein verslagje van de streekmarkt van het vorige weekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.