6 Oktober, ochtend


[exif=”wp-content/photos/rodebiet1.jpg”]

Wonderlijk, wat ik nu in mijn tuintje heb gevonden. Vanonder de buxus in de voortuin waren mij al een tijdje de groene bladeren met rode nerven opgevallen. Het was nog door mijn hoofd geschoten dat het wel veel op rode biet leek. Toen ik gisteren de plant van dichterbij bekeek bleek het inderdaad een rode biet te zijn. Hoe is die daar nou gekomen?

Wat heeft zo’n biet trouwens prachtig blad met het groen en rood.


[exif=”wp-content/photos/rodebiet2.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “6 Oktober, ochtend”

  1. Resi avatar
    Resi

    Het blijkt dat in vogelvoer allemaal groentezaad zit. Daardoor konden mijn ouders deze zomer niet alleen genieten van rode biet, maar ook van worteltjes. En dat alleen maar omdat vogeltjes kwistig rondstrooien als ze aan het eten zijn in de winter.

  2. Jetske avatar

    Van de vorige eigenaar?
    Het blad is erg mooi met die rode nerven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *