Ochtend

8 Oktober, ochtend


[exif=”wp-content/photos/kroonluchter.jpg”]

Vorige week keek ik naar “Meer vogels in de tuin” (of zoiets) en zag een kroonluchter voorbij komen waar vetbolletjes in hingen. Een kroonluchter had ik nog wel in de garage liggen en vetbolletjes waren zo gekocht. Nu ziet mijn tuin er dus wat chiquer uit met een kroonluchter. Eigenlijk zou ik ook nog even pinda’s moeten gaan rijgen

4 gedachten over “8 Oktober, ochtend

  1. Nou ja, het moet niet gekker worden met die vogels 🙂
    Ik zou er inderdaad nog wat pinda’s omheen rijgen en evt ook van die kouwzaadstaafjes om de lamp wat rijker aan te kleden. Goed idee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.