Ochtend

15 Oktober, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_9861.jpg”]

Mist, rijp, helder weer, een lang weekend voor de boeg…….. Marmein besloot gisteren om vandaag vrij te nemen. Zo kon ze in alle rust foto’s maken bij de IJssel. Dit keer vanaf de andere kant van de IJssel zodat de zon achter de mist op kwam.

3 gedachten over “15 Oktober, ochtend

  1. ja mooi zo in de ochtend he; ik moest gisteren aan je denken toen ik richting Dalfsen reed om 8.30 uur over de brug vlakbij die kolk. Er kwam zo’n damp vanaf het water, prachtig helder weer. Een echt fotogenieke dag dus je zal er vandaag ook wel heel wat gemaakt hebben. groetjes

  2. Ik ben net met de foto’s begonnen, maar ja, er is ook een natuurfilm over o.a. mijn vakantiebestemming op tv 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.