18 Oktober, ochtend


[exif=”wp-content/photos/18okt09_1.jpg”]

Voor vanmorgen werd er weer vorst en mist voorspeld, maar toen ik wakker werd hoorde ik de regen tegen het dakraam tikken en heb ik mij nog even omgedraaid. Eenmaal achter de cappuccino zag het licht er buiten prachtig uit en ben ik alsnog naar de Dellen gegaan. Dit keer naar een stuk bos waar ik niet vaak kom. Maar daar over later, eerst even een cappuccino in het zonnetje buiten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “18 Oktober, ochtend”

 1. Margo avatar

  Licht, licht, in de fotografie draait alles om licht. Zelfs een foto van wat geel gras en een dooie boom levert nog een plaatje op waar ik WOW! op zeg.

 2. joekie avatar

  Huh, ik moest echt even 2x kijken om zeker te weten dat ik geen hert zag. Maar misschien is mijn blik wat vertroebeld door de griep. Prachtfoto… smaakt naar meer.

 3. marleen avatar

  Ik zie toch echt een mooi hert met een prachtig gewei…;-)

 4. Ank avatar

  Ik ben benieuwd waar je nu weer geweest bent……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *