Ochtend

18 Oktober, ochtend


[exif=”wp-content/photos/18okt09_1.jpg”]

Voor vanmorgen werd er weer vorst en mist voorspeld, maar toen ik wakker werd hoorde ik de regen tegen het dakraam tikken en heb ik mij nog even omgedraaid. Eenmaal achter de cappuccino zag het licht er buiten prachtig uit en ben ik alsnog naar de Dellen gegaan. Dit keer naar een stuk bos waar ik niet vaak kom. Maar daar over later, eerst even een cappuccino in het zonnetje buiten.

4 gedachten over “18 Oktober, ochtend

  1. Licht, licht, in de fotografie draait alles om licht. Zelfs een foto van wat geel gras en een dooie boom levert nog een plaatje op waar ik WOW! op zeg.

  2. Huh, ik moest echt even 2x kijken om zeker te weten dat ik geen hert zag. Maar misschien is mijn blik wat vertroebeld door de griep. Prachtfoto… smaakt naar meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.