[exif=”wp-content/photos/IMG_0199.jpg”]

Vanmorgen was het een waar feest om naar het werk te fietsen. Toen ik de buitendeur opende zag ik de prachtige kleuren van de zonsopgang tussen de bomen door. Bang om te laat bij een open stuk te zijn om foto’s te kunnen maken heb ik stevig doorgetrapt. Vlak voor de fietsbrug ben ik afgestapt om de eerste foto te maken.

Ik blijf het een rare gewaarwording vinden wanneer ik rustig foto’s sta te maken en overal om mij heen mensen zich naar hun werk haasten. Het lijkt alsof je de enige bent die geniet van de mooie zonsopgang.


[exif=”wp-content/photos/IMG_0209.jpg”]

Ik kan het niet laten en maak een panoramafoto vanaf de fietsbrug, benieuwd of zo iets zou lukken met het verkeer dat onder mij door gaat. (klik op de foto voor een vergroting)

pano1k

De stad lijkt bijna in vlammen op te gaan zoals de oranje wolken boven de gebouwen hangen.


[exif=”wp-content/photos/IMG_0242.jpg”]

Het geraamte van een hijskraan steekt scherp af tegen het kleurengeweld in de lucht.


[exif=”wp-content/photos/IMG_0218.jpg”]

Nog even een panorama en dan toch maar eens door fietsen naar het werk, er moet ook nog wat gedaan worden vandaag. En ook van deze kun je een vergroting zien door op de foto te klikken.

pano2k