Ochtend

Lichtshow


[exif=”wp-content/photos/IMG_0199.jpg”]

Vanmorgen was het een waar feest om naar het werk te fietsen. Toen ik de buitendeur opende zag ik de prachtige kleuren van de zonsopgang tussen de bomen door. Bang om te laat bij een open stuk te zijn om foto’s te kunnen maken heb ik stevig doorgetrapt. Vlak voor de fietsbrug ben ik afgestapt om de eerste foto te maken.

Ik blijf het een rare gewaarwording vinden wanneer ik rustig foto’s sta te maken en overal om mij heen mensen zich naar hun werk haasten. Het lijkt alsof je de enige bent die geniet van de mooie zonsopgang.


[exif=”wp-content/photos/IMG_0209.jpg”]

Ik kan het niet laten en maak een panoramafoto vanaf de fietsbrug, benieuwd of zo iets zou lukken met het verkeer dat onder mij door gaat. (klik op de foto voor een vergroting)

pano1k

De stad lijkt bijna in vlammen op te gaan zoals de oranje wolken boven de gebouwen hangen.


[exif=”wp-content/photos/IMG_0242.jpg”]

Het geraamte van een hijskraan steekt scherp af tegen het kleurengeweld in de lucht.


[exif=”wp-content/photos/IMG_0218.jpg”]

Nog even een panorama en dan toch maar eens door fietsen naar het werk, er moet ook nog wat gedaan worden vandaag. En ook van deze kun je een vergroting zien door op de foto te klikken.

pano2k

4 gedachten over “Lichtshow

  1. Waarschijnlijk ben je inderdaad de enige die bewust ervan geniet. Meestal is de reactie op mijn werk als ik iets zeg over een mooie zonsopkomst: o ja, niet zo op gelet eigenlijk.

  2. Hallo Mar, wat mooi weer!
    Ik heb het ook gezien en ook genoten, maar heb natuurlijk geen fototoestel bij me, laat staan dat ik het dan zou doen. Maar jij legt het natuurlijk wel weer even vast en werkelijk op een SCHITTERENDE manier, vakwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.