22 Oktober, ochtend


[exif=”wp-content/photos/rits.jpg”]

Er zijn een paar dingen waar ik een hekel aan heb om te kopen: schoenen en een portemonnee. Ik heb laatst een poging gedaan om schoenen te vinden: zonder hakje en geen laars. Bovendien moeten de neuzen niet al te gevoelig zijn voor slijtage daar ik regelmatig op mijn knieën zit om foto’s te maken. Dat lijkt nagenoeg onmogelijk om te vinden, tenzij je bij de bejaardenschoenen gaat kijken, en zo oud ben ik nou ook weer niet.

Maar die schoenen kunnen nog wel even wachten, al zijn mijn schoenen er wat vaal uit, ze zijn nog heel. Dat kan ik niet zeggen van mijn portemonnee. De rits heeft het begeven en met regelmaat vind ik nu losse munten in mijn jaszak. Nu moet ik weer op zoek naar een portemonnee die in mijn broekzak past (ik ben geen tasjesmens), waar mijn pasjes in passen en waarvan het muntjesgedeelte vergenoeg open kan zodat ik de muntjes er zo uit kan pakken en ze niet eerst op mijn hand hoef te schudden. Nou ja, wat moet dat moet.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “22 Oktober, ochtend”

 1. Anton avatar
  Anton

  Hoi Marmein,

  Neem iets met klittenband.

 2. Margo avatar

  Marmein, je moet een tasjesmens worden. Dit is geen doen. Je kunt niet alles in je zakken proppen. Dus koop een lekker stoer tasje, hang ‘m schuin over je schouders, of nog handiger; koop een rugtasje. Je hebt dan alles bij je: zakdoekjes (erg handig in deze tijd van het jaar), plastic, voor onder de knieën zodat je niet vies en nat op het werk komt, portemonnee, mobiel, camera, gps, agenda enzovoort. Heel erg handig, tasjes!! 😀

 3. Marmein avatar

  Verkouden ben ik nooit, wel vergeetachtig en zo’n tas zou ik dus alleen maar vergeten.

  Nee, geef mij maar jas en broekzakken, gewoon ideaal. Alleen de camera gaat mee in een tas: naar het werk in de fietstas en tijdens de wandelen in een rugzak (nou ja, de andere lens zit er dan in, niet de camera, en een plastic zak die ik overigens ook weer vergeet te gebruiken)

 4. Ina avatar

  Hahahahaha Marmein een schoon blijven
  dan word het toch, wat ik ooit voorstelde,
  een grondzeil van minstens 4 bij 4 meter

  Verder ben ik het helemaal met je eens
  wat moet je nou met een tasje
  alles wat je nodig bent past prima in broekzak en jaszak.

  En die ene keer dat je een rugzak nodig bent
  word ik toch uitgenodigd toch.?? 8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *