Allerlei

Een kleine test

De komende tijd zal ik als ik even tijd heb flink aan het spelen zijn met de nieuwe camera. Gistermiddag heb ik de 7D in de woonkamer voor het zijraam gezet, scherpgesteld op een vetbol aan de kroonluchter en draaien maar.

Door de compressie is de kwaliteit van de film een stuk slechter dan in het echt. Ook iets wat ik nog uit moet zoeken

9 gedachten over “Een kleine test

 1. Aha, je bent aan het filmen geslagen. Ik zie nog niets op mijn mobiele schermpje. Maar als de kwaliteit slecht is kun je het dan niet beter op You Tube zetten en dan de link in je log? Dat heb je geen verlies van kwaliteit.

 2. Oh! Het wàs al een You Tube filmpje. Ahum. Ik heb niets gezegd. : /

  Maar ik vind het wel een superleuk filmpje! Die dansende takken op de achtergrond en al die vogeltjes steeds maar weer!! En die muziek en de aftiteling. LEUK MAN! Vaker doen!

  Volgens mij heb je vaker filmpjes gemaakt!! Hoe doe je dat uitfaden en die aftiteling, als ik vragen mag?

 3. Het faden heb ik met de camera gedaan ( ik wilde even kijken hoe het scherpstellen ging tijdens het filmen) De muziek en titel heb ik met pinnacle gedaan, een programma om video te bewerken. En ja, ik heb vaker filmpjes gemaakt.

 4. Hoezo slechte kwaliteit ? Ik vind het een geweldig filmpje, een soort ‘levende Marmein-foto’ en dan ook nog met muziek.. Applaus hoor.. Maareh.. ik wil ook een 7 D !! Sjees..

 5. Geweldig idee, de kroonluchter, ziet er mooi uit met al die musjes, gezellig.
  Ik heb er geen verstand van, van filmen, vind dat bijna nooit echt goed gelukt, dus doe het weinig.
  De mussen zijn wel scherp, zou het niet komen door de wind dat de omegving wat onscherp is.
  Vind het wel grappig en ga eens proberen een filmpje te maken, Vogeltjes genoeg op het moment.
  groetjes,

 6. helaas kan ik het filmpje niet goed zien want ik zit hier in m’n nieuwe flatje mee te liften op een onbeveiligde internetverbinding, maar ik vraag me af of je tijdens het filmen ook met de scherpstelling kan spelen of met je diafragma om het scherptegebied te vergroten,
  groeten
  🙂

 7. tsss, meeliften met je nieuwe buren Frank?

  Tijdens het filmen kan de camera niet automatisch scherpgesteld worden. Dat kun je vooraf doen en anders handmatig. Het vergt wel flink wat oefening en zeker een statief (of een heel vaste hand.)

 8. Hij wordt heel even onscherp aan het eind, maar verder vind ik het een heel leuk filmpje.(Al tig keer bekeken, die mussen zijn echt topacteurs! Hoe heb je ze zover gekregen?) Hoe komt een mens aan Pinnacle? (Voor het geval ik ook eens iets wil filmen?)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.