Gemist

Gistermiddag kwam BuurvrouwG even langs: of ik ook wist dat er een heel zeldzaam vogeltje in de Vreugderijkerwaard was gesignaleerd. Toen ze over de dijk fietste zag ze talloze vogelspotters staan. Maar Marmein had die ochtend ruim drie uur gewandeld, daarna lekker gespeeld met de camera, nog wat was gedaan en stond net op het punt om de houtkachel aan te doen en een wijntje te nemen. Ik ben dus maar niet gegaan.

Dom, want op deze site zag ik een foto van een dijk vol kijkers staan. Vanuit mijn huis had ik ze net niet zien staan omdat ze achter de bomen stonden. Een lens of een verrekijker om het vogeltje te zien had ik niet, maar ik had de kijkers maar wat graag op de foto willen zetten.

Vanmiddag ben ik na het werk nog even bij de dijk wezen kijken. Hier en daar liep nog een vogelaar maar de drommen van gisteren zijn verdwenen. Alleen de vogels waren nog in grote getale aanwezig.


[exif=”wp-content/photos/zwaan_1.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “Gemist”

 1. Anita avatar

  Hallo Marmein,

  Sinds een jaar of drie volg ik elke dag je website. Ik kwam er terecht toen ik zocht naar druppelfoto’s en sindsdien ben ik een fan. Je merkt er niets van, maar ik kom elke dag even langs. Ik vind je foto’s prachtig, en wat het extra leuk maakt zijn de verhaaltjes erbij. Het is inspirerend en het is waar: als je goed kijkt is er altijd wel iets te zien. Mooi hoe je dat altijd weet vast te leggen.
  En die druppelfoto’s …. daar ben ik nog steeds gek op!
  Hartelijke groet, Anita

 2. Rileo avatar

  Mooie foto van deze vliegende zwanen en moeilijk om te maken, want je moet de instellingen van je camera toch maar net even goed hebben staan op dat moment.
  Ik heb die site van de vogelaars bekeken en moest inderdaad constateren dat je daar een prachtige kans van mensen op een rij hebt laten liggen. Was ik ook graag bij geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *