Ochtend

30 Oktober, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_0321_copy.jpg”]

Mocht je nog een bezigheid zoeken voor het weekend: de bossen zijn op dit moment prachtig. Wat voor weer het dan is maakt niet zo veel uit. Bij zonnig weer is zijn de kleuren helder, bij mist hangt er een gloed in het bos en bij regen zijn de kleuren intenser. Het weer is dus geen excuus dus om niet te gaan .

2 gedachten over “30 Oktober, ochtend

  1. Zeker, ik heb een Herftwandeling annex fotocursus geboekt bij SNP Outdoorschool. Heb ik erg veel zin in. Genieten van de geuren en kleuren en allemaal fotografen (korte route ;-)) ipv mensen die in noodvaart 10 km door het bos willen scheuren.

  2. Ik wist niet dat SNP dat soort cursussen organiseerde. Klinkt goed! Veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.