30 Oktober, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_0321_copy.jpg”]

Mocht je nog een bezigheid zoeken voor het weekend: de bossen zijn op dit moment prachtig. Wat voor weer het dan is maakt niet zo veel uit. Bij zonnig weer is zijn de kleuren helder, bij mist hangt er een gloed in het bos en bij regen zijn de kleuren intenser. Het weer is dus geen excuus dus om niet te gaan .

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “30 Oktober, ochtend”

  1. joekie avatar

    Zeker, ik heb een Herftwandeling annex fotocursus geboekt bij SNP Outdoorschool. Heb ik erg veel zin in. Genieten van de geuren en kleuren en allemaal fotografen (korte route ;-)) ipv mensen die in noodvaart 10 km door het bos willen scheuren.

  2. Marmein avatar
    Marmein

    Ik wist niet dat SNP dat soort cursussen organiseerde. Klinkt goed! Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *