3 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/plasticzakjes.jpg”]

Je hebt soms van die boodschappen waarvan je zeker weet dat je ergens nog reserve hebt liggen. Maar als je het dan nodig hebt is het vervolgens nergens te vinden. Of van die dingen waarvan je altijd denkt dat het bijna op is en dus koop je weer wat in om daarna thuis te ontdekken dat je al vaker gedacht had dat het op was. Mijn pedaalemmerzakjes horen bij de eerste categorie. Al zou ik zweren dat die eigenlijk bij de tweede categorie horen maar kan ze nergens vinden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “3 November, ochtend”

 1. Wilma avatar
  Wilma

  Maar jij kunt zelfs pedaalemmerzakjes er mooi uit laten zien 😀

 2. Jetske avatar

  Ik dacht nog even: “Dit is wel een hele aparte witte roos”.

 3. Margo avatar

  Ik dacht hetzelfde als Jetske!

 4. thea avatar

  Prachtige foto van doodgewonde plastic zakjes.
  OT Ik keek op jouw oude web log en zag dat
  de foto’s waren verdwenen. Even het album weer activeren!

 5. Marmein avatar

  Ik heb bij photobucket mijn albums geactiveerd maar helaas, te laat denk ik. De meeste foto’s zijn verdwenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *