Ochtend

3 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/plasticzakjes.jpg”]

Je hebt soms van die boodschappen waarvan je zeker weet dat je ergens nog reserve hebt liggen. Maar als je het dan nodig hebt is het vervolgens nergens te vinden. Of van die dingen waarvan je altijd denkt dat het bijna op is en dus koop je weer wat in om daarna thuis te ontdekken dat je al vaker gedacht had dat het op was. Mijn pedaalemmerzakjes horen bij de eerste categorie. Al zou ik zweren dat die eigenlijk bij de tweede categorie horen maar kan ze nergens vinden.

5 gedachten over “3 November, ochtend

  1. Prachtige foto van doodgewonde plastic zakjes.
    OT Ik keek op jouw oude web log en zag dat
    de foto’s waren verdwenen. Even het album weer activeren!

  2. Ik heb bij photobucket mijn albums geactiveerd maar helaas, te laat denk ik. De meeste foto’s zijn verdwenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.