Ochtend

5 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/winterpostelein.jpg”]

In mijn groentenpakket van deze week zat een zakje winterpostelein. Aan een van de blaadjes zaten bloemknopjes. Ik heb het even op de vaas gezet om, wanneer de bloemen zouden bloeien, er een foto van te maken. Maar het ziet er niet naar uit dat de knopjes open gaan. In plaats van groter te worden lijken ze te krimpen.

Dan maar een foto van de knopjes. Maar met het klaar zetten van het vaasje vielen mij de luchtbelletjes tegen het glas op. Prachtig, al die omgekeerde druppels. Die er dan ook maar bij op dacht ik zo.

Van de rest van de postelein heb ik overigens een salade gemaakt met geitenkaas en hazelnoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.