Ochtend

6 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/kleinesabelsprinkhaan2.jpg”]

Vanmorgen stapte ik mijn badkamer in terwijl ik aan het bedenken was wat ik vanmorgen op mijn weblog zou zetten. Meestal valt mijn oog wel ergens op maar ditmaal was dat wel op een heel onverwacht iets.

Op de tegels in de badkamer zat een kleine sabelsprinkhaan, waarschijnlijk door het open raam naar binnen gekomen. De sprinkhaan draaide steeds haar onderlichaam naar voren om dan haar legboor schoon te maken. Zou ze op zoek zijn naar een plekje om haar laatste eitjes van dit jaar te leggen?


[exif=”wp-content/photos/kleinesabelsprinkhaan1.jpg”]

Vanmorgen heb ik met het fotograferen van de sprinkhaan de duizendste foto gemaakt met mijn nieuwe camera. Op naar de volgende negen duizend.

3 gedachten over “6 November, ochtend

  1. Wat een mooie foto’s van de sprinkhaan.En wat ik zo bijzonder vind, dat er bij staat hoe hij is genomen. Daan kun je van leren. Heel toevallig ben ik op de site gekomen, maar hij staat nu bij de favorieten. Zelf ben ik nog een beginner, ik heb een spiegelreflex nikon D 90. Het is prachtig werk, en van anderen kun je veel leren.

  2. Zo! De eerste duizend staan er al op! Gaat snel hè? Kan het sprinkhaantje niet goed zien op de mobiel. Leuk dat ‘ie even naar binnen komt als jij op zoek bent naar een onderwerp! Fijn weekend vanuit Bergen aan Zee, waar het overigens stikkoud is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.