8 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/IMG_1023_copy.jpg”]

Vanmorgen was het flink mistig en donker. Ik besloot om eens te gaan kijken hoe de bossen bij Vilsteren er nu uitzagen. Toen ik de vorige keer over de weg naar mijn auto liep had ik een groot beukenbos gezien. Met wat geluk zat er nog wat blad aan de bomen en met de mist zou dat wel eens voor een hele mooie sfeer kunnen zorgen. En ik moet zeggen: ik heb mij er kostelijk vermaakt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “8 November, ochtend”

 1. Steef Engering avatar

  Dag Marmein, Het heldere blad en de achtergrond tellen voor mij niet helemaal bij elkaar op.
  De helderheid van het blad vangt de meest aandacht terwijl de hele foto aandacht verdient.
  Met andere woorden mijn oog trekt iedere keer naar het blad.
  groeten SE

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Je hebt helemaal gelijk Steef.

 3. Steef Engering avatar

  Ben net nog even op de site van Pixelmania geweest en daar is te lezen dat er voor de Canon EOS 7D een firware update 1.0.9 beschikbaar is.
  groeten SE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *