10 November, ochtend

Geplaatst op


[exif=”wp-content/photos/400d.jpg”]

Mijn 7D bevalt mij prima, het wordt dus tijd dat ik mijn 400D ga verkopen. Nu maar hopen dat er iemand is die geen bezwaar heeft tegen de slijtplekken op de body van het vele vasthouden.

4 reacties op “10 November, ochtend&rdquo

  1. Met twee camera’s op pad gaan is wat zwaar denk ik maar wel handig i.v.m. het wisselen van lens en, daardoor vermindereng van stof op de cmos-censor. Als ik je foto’s bekijk zie ik ook wel eens lens 18-270 mm bij de technische gegevens staan, dat brengt me tevens op de vraag waarom ik veel verschillende ISO-waardes zie, geeft dat een beter beeld (helderder, sprankelender)?? De foto van de 400D hierboven lijkt geflitst, wat is het geheim van de smid?
    groeten SE

  2. Het zou mij mee vallen als hij er van binnen niet zo uit ziet
    met die grote hoeveelheid foto`s die jij maakt ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.