10 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/400d.jpg”]

Mijn 7D bevalt mij prima, het wordt dus tijd dat ik mijn 400D ga verkopen. Nu maar hopen dat er iemand is die geen bezwaar heeft tegen de slijtplekken op de body van het vele vasthouden.

Berichten gemaakt 3317

4 gedachten over “10 November, ochtend

  1. Met twee camera’s op pad gaan is wat zwaar denk ik maar wel handig i.v.m. het wisselen van lens en, daardoor vermindereng van stof op de cmos-censor. Als ik je foto’s bekijk zie ik ook wel eens lens 18-270 mm bij de technische gegevens staan, dat brengt me tevens op de vraag waarom ik veel verschillende ISO-waardes zie, geeft dat een beter beeld (helderder, sprankelender)?? De foto van de 400D hierboven lijkt geflitst, wat is het geheim van de smid?
    groeten SE

  2. Het zou mij mee vallen als hij er van binnen niet zo uit ziet
    met die grote hoeveelheid foto`s die jij maakt šŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven