10 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/400d.jpg”]

Mijn 7D bevalt mij prima, het wordt dus tijd dat ik mijn 400D ga verkopen. Nu maar hopen dat er iemand is die geen bezwaar heeft tegen de slijtplekken op de body van het vele vasthouden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “10 November, ochtend”

 1. Steef Engering avatar

  Met twee camera’s op pad gaan is wat zwaar denk ik maar wel handig i.v.m. het wisselen van lens en, daardoor vermindereng van stof op de cmos-censor. Als ik je foto’s bekijk zie ik ook wel eens lens 18-270 mm bij de technische gegevens staan, dat brengt me tevens op de vraag waarom ik veel verschillende ISO-waardes zie, geeft dat een beter beeld (helderder, sprankelender)?? De foto van de 400D hierboven lijkt geflitst, wat is het geheim van de smid?
  groeten SE

 2. Margo avatar

  Je vingerafdrukken staan letterlijk in de body geëtst!

 3. Ina avatar

  Het zou mij mee vallen als hij er van binnen niet zo uit ziet
  met die grote hoeveelheid foto`s die jij maakt 😉

 4. Rileo avatar

  Deze camera moet al een record aantal foto’s gemaakt hebben.
  Duizenden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *