11 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/xarakmetdwerg1.jpg”]

Toen ik afgelopen weekend boodschappen deed bij de AH werd mij niet gevraagd of ik een poppetje wilde en kreeg ik samen met het bonnetje een zakje in mijn handen gedrukt. Beiden verdwenen in de fietstas waar ik hem gisteravond uit viste. In het zakje zat een van de dwergen uit Sneeuwwitje.

Het leek mij wel een speeltje voor Xarak en met dat in gedachten plaatste ik het poppetje op de grond, zette er een lampje op en lokte Xarak door op de grond te tikken. Ik had verwacht een poot een beeld te krijgen die tegen het poppetje zou tikken. Maar het bleef bij voorzichtig ruiken.

En ik zou toch zweren dat voor deze vriendelijke behandeling Xarak als dank even over zijn neus geaaid werd……….


[exif=”wp-content/photos/xarakmetdwerg2.jpg”]

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

8 reacties op “11 November, ochtend”

 1. Brimstone avatar

  Xarak als Sneeuwitje, ze speelt haar rol met overtuiging.

 2. Anton avatar
  Anton

  Het is en blijft volgens mij een aardige jongen en we zien eigenlijk veel te weinig van hem.

 3. Joekie avatar

  Bij vliegen ze de hele kamer door. Xarak is veel te aardig.

 4. Mischa avatar

  Het is net alsof de dwerg Xarak smeekt om hem te sparen, met een bosje bloemen.

  Niet makkelijk om een zwarte kat in beeld te brengen, van mijn Mousse zijn vaak alleen de ogen te zien als hij niet overbelicht is.
  Marmein, deel je met mij jou geheim ?

 5. Margo avatar

  Hahahaahaaahahahaha!!! 😀 😀 😀

 6. Alwin avatar

  Erg leuk! als je het zo wilt hebben krijg je het niet voor elkaar.

 7. Anne C C avatar
  Anne C C

  Oh, googolplex leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *