Ochtend

13 November, ochtend


[exif=”wp-content/photos/12nov09_2.jpg”]

Gisteravond, nadat de zon was onder gegaan, hing er een lage nevel over het land. Ik heb mijn statief maar weer eens opgezocht en heb een  paar foto’s gemaakt. Jammer dat er vanmorgen niets meer van te zien was, anders was ik nog even verder gegaan.


[exif=”wp-content/photos/12nov09_1.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/12nov09_3.jpg”]

8 gedachten over “13 November, ochtend

  1. Met foto drie heb ik ook wel wat, de sfeer is mooi getroffen, alleen het onderste eendje had wat meer water mogen hebben dan zwemt hij of zij makkelijker en was de spiegeling van het hek iets groter.

  2. Wat weer mooie foto’s in de mist.Leuk dat er gisteren wat bij stond van die hoge iso, ik had ook al ens gedacht wat staat die iso hoog, en toch zijn de foto’s mooi.
    Ik geniet er van, groeten Boukje

  3. Heej geen log van vandaag? Ben je nog weggeweest naar de bossen in Vilsteren zoals je gisteravond aankondigde? Maar goed dat ik niet meeging want lag er pas vannacht om 3 uur in ;0)

  4. Verhip, heb ik vanmorgen zeker op het verkeerde knopje gedrukt……. en nee, ik ben niet naar Vilsteren gegaan, wel naar Urk….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.