Landschap Westenholte Wolken

15 November, avond

De dag is vandaag geëindigd zoals die is begonnen, niet echt spectaculair maar het had wel wat.


[exif=”wp-content/photos/15nov09_avond.jpg”]

En een zonsondergang is natuurlijk heerlijk om even te oefenen met de groothoeklens. Ik geloof dat ik mij kostelijk ga vermaken met die lens.


[exif=”wp-content/photos/15nov09_avond2.jpg”]


[exif=”wp-content/photos/15nov09_avond3.jpg”]

4 gedachten over “15 November, avond

  1. Pfff………. eindelijk iemand die deze ‘sombere’ dagen ook wat vindt hebben. Ik word wat recalcitrant van al het geklaag over regen en mist. Het is nou eenmaal november, ’t hoort erbij en het kan ook heel mooi zijn.

  2. Inderdaad, dat gezeur altijd, ik vind dit weer juist heerlijk! En als ik dan in de zomer over het slechte (warme) weer is iedereen geïriteerd…

  3. Elk weertype heeft wel wat fotogenieks op z’n minst. Gaaf hoor die nieuwe groothoeklens van je ik kan me helemaal voorstellen dat je je er prima mee gaat vermaken!

  4. Als het heel hard waait en daarbij is het helemaal grijs en het regent dan is het gewoon VRESELIJK weer, als er mooie luchten zijn zoals vandaag en zacht bovendien, af en toe zon en droog is het PRIMA!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.